Lunchbuffe                                                    

MÅNDAG

Kalvsfärsbiffar med gräddsås och pressgurka

Prinskorv med potatismos                                                                                                       Dillstekt strömming med potatismos och morotssallad                                                          Panerad schnitzel med stekt potatis                                                                                          dessert

Tisdag

Raggmunk med fläsk och lingonsylt                                                                                                           chili con carne med ris

Fiskgratäng med spenat och fetaost

Grekisk kycklingspett med tzatziki                                                                                                dessert

Onsdag

Flankstek med rostade rotfrukter och örtig gräddsås

Pepparrotskött med kokt potatis                                                                                          helstekt kassler med svampsås                                                                                                Panerad flundrafilé med kokt potatis

dessert

Torsdag

köttfärslimpa med fetaost oliver och soltorkade tomater                                                          Panerad rödspätta med dansk remouladsåsugns                                                                        stekt kycklingklubba med rotfrukter

dessert

Fredag

Flygande jakob med ris

Helstekt fläskfilé med champinjoner i gorgonzolasås                                                                      Ugnsbakad lax med citronsås

Fredagsdessert